• вт. ное. 30th, 2021

Проф. Ангелов и проф. Балтов: ГЕРБ предвижда 30 мобилни медицински екипа за малките населени места

Byking-of-net.com

ное. 3, 2021

izbori_2021_v21_1 (1)

Професорите Костадин Ангелов и Асен Балтов консултират жителите на Стражица, заедно с общопрактикуващия местен лекар д-р Емилия Георгиева. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Достъпът до медицински и здравни услуги е ключов както за профилактиката на заболяванията, така и за предотвратяването на усложнения. Ранната диагностика бе и продължава да е сред приоритетите на ГЕРБ – за малки и отдалечени населени места е предвидено създаването на 30 мобилни медицински екипа, които ще са оборудвани с всичко необходимо за качествени и навременни медицински услуги за хората.

Проф. Балтов и проф. Ангелов обещаха, че здравните консултации с хората в страната ще продължат и след изборите, а жителите на Стражица могат да разчитат на тях.

Прегледите продължават днес в с. Раданово – в кабинета на д-р Емил Енчев и в пенсионерския клуб в с. Ресен.

На 4 ноември проф. Костадин Ангелов ще проведе здравни консултации в Горна Оряховица и Лясковец.

banner

Приемната в Лясковец ще бъде в Пенсионерски клуб „Зора“ на ул. „Трети март“ №14 от 10:30 до 14:00 ч., а на телефон 0899195842 може да се направи предварително записване.

В Горна Оряховица прегледите ще бъдат в Медицински център „Света Варвара“ на ул. „Македония“ №34 до автогарата и ще започнат от 14:30 ч.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK