• нд. ное. 28th, 2021

Кметът на Хитрино към Радев: България точно сега има нужда от много твърда ръка, ние ви подкрепяме!

Byking-of-net.com

ное. 3, 2021

izbori_2021_v21_21

„За мен е истинско удоволствие да бъда отново в Хитрино. 5 години ни делят от трагедията, която стана тук. Тогава бях избран за президент, но не бях стъпил в мандат. Мое чисто човешко задължение беше веднага да дойда тук, на мястото на трагедията, и да видя, че колкото и да е тежко, ще преодолеем тази трагедия“.

Това заяви президентът Румен Радев пред гражданите. „Хитрино се превърна в емблема на това, за което се боря 5 години – повече солидарност, човечност, единство около принципите за свободна и справедлива България. Благодаря ви, че вие изобразявате и отстоявате тези принципи с всичко, което правите всеки ден“, каза още той.

Радев благодари на всички присъстващи. „Като български президент никога не съм делил гражданите на нашата страна по етнос, религия или политически убеждения. И вие сте олицетворение на тази солидарност и доверие. Когато пострадахте от тази трагедия, вие получихте доверието и съпричастността на цялото ни общество, защото сте пример за толерантност и мъдрост. Продължавайте да бъдете отговорни и достойни граждани на България. А бъдещето зависи от нас, нашата мобилизация, воля и чувство за дълг пред родината. Благодаря за подкрепата и както и досега – аз няма да ви предам!“, категоричен е Румен Радев.

„Хитрино сме малка община, но хора с големи сърца. Винаги сме имали позиции и наше виждане, но най-важното е, че сме ги отстоявали и сме имали смелостта да изразяваме наше мнение“. Това заяви кметът на Хитрино Нуридин Исмаил. Според него времето, в което живеем и последните години изискват политици с характер.

„Може би България точно сега има нужда от много твърда ръка. Това, в което вие се стремите да промените България, ние ви подкрепяме. Проблемите, които посочвате и посланията, които давате, с ваши усилия в един следващ мандат, ще бъдат реализирани“, каза още Исмаил. Той благодари за моралната подкрепа в онзи трагичен ден и покани президента да дойде отново, като президент с втори мандат. Кметът на Хитрино коментира и политическото говорене в последните седмици.

„Не знам как не им става неудобно да излизат с афиши да върнат държавността. Държавност, която в продължение на 30 години точно от тях е погазена. Това трябва да се промени, за да живеем в една държава с работещи държавни структури и спокойствие за хората, бизнеса и да няма държавни организации, които да са като бухалки. Пожелавам ви успех от сърце и нямаме съмнение, че като бъдете избран, ще посетите отново Хитрино“, заключи Исмаил.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK