• ср. дек. 1st, 2021

Делян Добрев към Радев: Моето семейство е от почернените от твоето безхаберно управление!

Byking-of-net.com

ное. 3, 2021

След участието ми в предаването „Лице в лице“ снощи, очаквам утре да бъда атакуван лично като отмъщение за истините, които казах.

Това пише на своята стена във. Фейсбук бившият енергиен министър Делян Добрев и настоящ кандидат-депутат.

Добрев продължава като се обръща директно към държавния глава: „Румен Радев, няма да ме уплашиш! Моето семейство е от почернените от твоето безхаберно управление!!! 

Ще продължа да казвам истината! Ченгесарските ви схеми няма да ме уплашат!“

Припомняме какво каза Делян Добрев в предаването „Лице в лице“ по БТВ: „Това правителство би трябвало мигновено да си подаде оставката, от Кацаров през целия кабинет и държавния глава , който носи вина за това правителство. Защото в действителност , когато правителството е излъчено в парламента, тогава партиите носят вина за това правителство и в случай че то не се справя, правителството подава оставка и незабавно в следствие и партиите подават оставка. А ние в този момент виждаме длъжностен кабинет, който се назначава от държавния глава и той отговаря еднолично за него. Само че някак се дистанцира от него, той ги вика и се опитва да им се накара, все едно той не носи вина за тях. Да, само че носи. Всъщност държавният глава е този, който ни набута Кацаров. Извинявам се, че употребявам тази дума, само че броят на смъртните случаи всеки един ден, трагедиите, които се случват в стотици семейства всеки ден в България, оправдават използването на подобен тип думи“

banner

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK