• чт. дек. 9th, 2021

Борисов: Срам и позор! По време на войните ние не сме губили по толкова много войници

Byking-of-net.com

ное. 3, 2021

„Ваксинирайте се! Какъв туризъм ще правим, след като сме в тъмночервената зона?!? Как се прави зимен туризъм със зелени сертификати, когато цял свят ни вижда, че сме в тъмночервената зона седмици наред и сме на първо място по смъртност от COVID в света? Да дават зелени сертификати след първа доза, е все едно да дават книжка, след като се запишеш на курсове за кормуване. Кого лъжем?!? Всичко побългаряваме. Няма мерки, а всяка седмица теглят по половин милиард дълг. Къде са тези пари? В момента няма нито една работеща мярка в подкрепа на българския туризъм“, написа във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Управляващите имаха две народни събрания, които работеха по един месец и се занимаваха само с едно нещо – изчегъртването на ГЕРБ. Докарахме всички ваксини от цяла Европа, за да ваксинираме българите. 3 милиона ваксини от най-добрите бяха доставени в България.

Правителството на Радев съсипа ваксинационния процес – продаде, раздаде и бракува ваксините. Сега България е последна по ваксинация в Европейския съюз. Срам и позор! Днес има 145 починали. По време на войните ние не сме губили по толкова много войници. А управляващите си играят и си правят масовки. Това, което мога да обещая на българския туризъм, е да довършим пътя от автомагистрала „Тракия“ до Слънчев бряг, автомагистрала „Хемус“, скоростните пътища Русе-Велико Търново и Ботевград-Мездра-Видин, тунела под Шипка, околовръстния пръстен на София.

Поемам ангажимент към бранша за продължаване на развитието на пътищата и инфраструктурата, за продължаване на мерките, които стартирахме заедно миналата година, за създаване на фонд за подпомагане на българския туризъм и за повече реклама.
Управляващите бягат от политически дебат по всички теми. Чакат само да минат изборите. През това време изхвърчаха нагоре цените на газа, на тока, на горивата, на всичко…Това направиха хората на Радев за 7 месеца!

Следващата жертва на гигантската инфлация ще бъдат общините, защото в бюджетите им няма предвидени пари за по-високите сметки за ток. Столична община плаща с 3 милиона по-високи сметки за уличното осветление. Тези пари не са заложени.Предложихме им преди три седмици решение за овладяване на цените на тока. Модел, който ще преразпредели дефицитите в системата. Но хората на Радев не го прилагат, защото не искат да спрат кражбите. Това удря цялата икономика, включително и туризма.

banner

Радев се радва, че му е много готино правителството и много го харесват. Кое му е хубавото на това правителство? Държавата няма да може да мине зимата!
Къде и с какво се ваксинира Румен Радев? Защо не даде личен пример? Няма друг такъв държавен глава по целия свят!“, казва още Борисов в социалната мрежа.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK