• сб. ное. 27th, 2021

Борисов: Радев спокойно може да се нарече българоубиец! Незабавна оставка на цялата шайка! (ВИДЕО)

Byking-of-net.com

ное. 2, 2021

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с обиколките из страната.

Днес той е в Перущица, заедно с водача на листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област Дани Каназирева, проф. Асен Балтов, Делян Добрев и други кандидати за народни представители.

Посещението му е ден след официалното откриване на обновения площад в града. За ремонта кабинетът Борисов 3 отпусна 733 000 лева. Площадът е от изключителна важност за развитието на Перущица като туристическа дестинация, както и за подобряване на качеството на живот на нейните жители и околната среда.

„С три изключително тъжни новии, много човек трябва да си мери думите в тази ситуация. Вчера и днес 400 българи си загубиха живота заради тяхната (на Радев и правителството) надменност, лукавост, измамност, прераснала в нерешителност, паника, ужас. Над 6000 болни. По пътя с Балтов, Коста Ангелов говорехме дали вече има спасение за българите, освен Господ. Няма легла, няма медикаменти, няма план, закриха НОЩ, изчегъртаха порф. Кантарджиев. Проф. Балтов го свалиха от операция, изчегъртан. Това причини Радев на българите. Спокойно може да се нарече българоубиец“, коментира Борисов.

„Те вече и лъжат безогледно и мамят. Видите ли тези 33% и медиите го тиражират (за цената на газа) Абе измамници, кажете, че това е, че преди казвахте, че ще се вдигне с толкова, а не се вдига. Излизат и казват. Вдигнаха я с 30-40 лв., вчера я свалиха с 1 лв.“, каза Борисов по повод цените на природния газ.

„Това са хора, които нямат мярка. Всичките им разчети са до 14 ноември. Сигурен съм, че всички тези цени ще избухнат, това е измама, фарс“, допълни Борисов.

„Двамата бивши министри (Петков и Василев) обясняваха как Спецов (шефа на НАП)събрал 2 млрд. повече, как те събирали пари. Какво се оказа? Че те подготвят нов половин милиард да вземат заем, с лихвите. Направиха го преди една седмица, за един месец тези хора направиха 1,8 млрд. дълг. Къде са тези пари? Тук искам това да запитам. Актуализация – нула пари, в спорта – нула пари, в армията – нула пари, МВР – нула лева, селското стопанство – нула лева, образованието – нула лева, а близо 2 млрд. нов заем. Къде са, кое е прозрачното?

С една дума – с темпа на крадене, след като за 1 месец не им стига да натрупат дълг, казвам, те са го откраднали, боравя с техния речник. Колко пари трябва да му е дал, за да може този провален човек, на плещите им лежат човешки животи, днес станал и дума не казал. Как ще върнете учениците, кого лъжете? Излезте и се извините като мъже. Светът ни се смее. 310 починали са колкото в Румъния. Имало натрупване, вчера и днес са 400“.

„Казаха, че ще агитират, на партиите ще дават машини, да учите хората как да гласуват. На нас ни дали до 20 номер. Е как ще покажем на хората как да гласуват за 32-и номер. Разбирате ли? Сяда сега Каназирева и обяснява как ще гласува с 32-и номер и него го няма. Минапулация! Ние я хванахме манипулацията и на изборите.

Изведнъж какъв вой се надигна, че ще се броят квитанциите. Софтуеъра знаем, че го пипате, пипате машините в чужбина. Мая изпадна в истерия вчера. Гледай какъв е воят – нарушавало се машинното гласуване. Какъв вой! Що? Щото на предишните избори излъгахте, затова сега виете като ранени чакали.

0,8% ги броихте три дни. Важно беше ГЕРБ да е втора сила. Сега ИТН се усетиха, че други са интересните и ще получат наградата, Радев каза, че и според него е правилно да се броят квитанциите. Къде виждате връщане на хартиени бюлетини? Хората в РИК ще си ги броят. Там са хора от всички партии“, алармира Борисов.

„На фона на лъжите им за газа, на чудовищните цени на тока, натиснали са КЕВР да говорят глупости. След две седмици ще има правителство, да прецени дали да теглят заеми. Всъщност взехте парите от „Хемус“ и ги отчетохте като приход, що теглите заеми? Продължавате да твърдите измислици. По вашата логика 1,8 млрд. са похарчени, за какво, къде са? Нали събирахте повече? Щете-нещете ще отидете на затваряне на държавата. Трябва воля, мъжество, трябва да забравиш за партията, за изборите и да решиш въпросите. И за тока им казахме как да оправят цените. Само, че зверски крадат пред търговците, цитирам Велев, над 100 млн. са откраднали. Цялата магистрала е с билбордове“, продължи Бойко Борисов.

Дани Каназирева съобщи на Борисов, че в Пловдивска област, спрямо 2 ноември миналата година, заболеваемостта е нараснала 9 пъти.

„Незабавна оставка на Радев, Кацаров и цялата шайка! Незабавна! Радев не може да е обединител на тази нация. Виждали ли сте неговия сертификат? Къде е ваксиниран?“, попита Борисов.

“Ние си заминахме, оставихме ви да се оправяте. Уморихте народа, цените на ток, горива, храни, всичко е на тавана. Това ли искаше народът, това ли е промяната. Ние сме били лошите. Дръпнахме се“, коментира още той.

„Какво значение има резултатът при 400 починали? Оставете тези избори. Хората, бизнесът замина, няма мерки за него. Те теглят заеми, ние не разбираме за какво. Това е политически въпрос, това са нашите пари. Да кажат за какво са ги изтеглили. С кой да се хванем за ръце? С Кацаров? Те са омърсени вече. Как ми отговориха преди две седмици? Радев: Не ми е до Борисов. Ама на мен ми е до тебе вече! Колко партии не те харесват, какъв обединител ще си? На кой? Едно успешно нещо на това правителство? Той само каза, че Кацаров е успешен“, завърши Бойко Борисов.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK