• нд. ное. 28th, 2021

Борисов: Знаем, че пипате софтуера за вота, пипате машите в чужбина, хванахме ви манипулацията!

Byking-of-net.com

ное. 2, 2021

„Изведнъж какъв вой се надигна, че ще се броят квитанциите (от машинното гласуване). Софтуеъра знаем, че го пипате, пипате машините в чужбина. Мая изпадна в истерия вчера. Гледай какъв е воят – нарушавало се машинното гласуване. Какъв вой! Що? Щото на предишните избори излъгахте, затова сега виете като ранени чакали.“

Това заяви днес в Перущица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод съпротивата срещу решението на ЦИК да се броят разписките от машинния вот.

„Казаха, че ще агитират, на партиите ще дават машини, да учите хората как да гласуват. На нас ни дали до 20 номер. Е как ще покажем на хората как да гласуват за 32-и номер. Разбирате ли? Сяда сега Каназирева и обяснява как ще гласува с 32-и номер и него го няма. Минапулация! Ние я хванахме манипулацията и на изборите“, обясни Борисов.

„0,8% ги броихте три дни. Важно беше ГЕРБ да е втора сила. Сега ИТН се усетиха, че други са интересните и ще получат наградата, Радев каза, че и според него е правилно да се броят квитанциите. Къде виждате връщане на хартиени бюлетини? Хората в РИК ще си ги броят. Там са хора от всички партии“, коментира още Борисов.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK