• вт. дек. 7th, 2021

Каназирева: Новият площад на Перущица ще допринесе за развитието ѝ като културно-исторически център

Byking-of-net.com

ное. 1, 2021

izbori_2021_v21_1 (1)

С напълно реконструиран център осъмнаха в Деня на будителите перущенци. Строително-ремонтните дейности по обновяването на площад “27-ми Априлий” бяха започнати на първи април тази година, благодарение на средства, отпуснати от правителството на Бойко Борисов. В края на миналата година, правителството на ГЕРБ предостави за неговото обновяване 733 816 лева. Освен това в хода на ремонта беше изцяло подменен и водопровода в района на площада и сега целият участък е с изцяло нова асфалтова настилка и нови тротоари.

За тържественото откриване на новата придобивка в Перущица бяха областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област и кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев, водачът на листата на ГЕРБ-СДС Дани Каназирева, ген. Константин Попов – народен представител в 44-то Народно събрание и кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС Николай Стаматов, Румяна Самоковарева и Екатерина Тошкова. Техен домакин беше кметът на общината Мария Вълканова, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

„Този ремонт е изключително важен за развитието на Община Перущица, която е с огромен потенциал в областта на туризма и с богато културно-историческо минало“ коментира Вълканова.

„Днес центърът е много по-красив, просторен и голям“, отбеляза Дани Каназирева пред жителите на общината и добави, че площадът не е само придобивка за града, той ще посреща и гостите на Перущица. Тя припомни, че 20 години тук ремонт не е правен. Сега, за половин година, обновяването му, прилежаща му инфраструктура, паркоустройство и подмяна на водопровода под площада, са приключили успешно.

„Аз обичам региона си и искам жителите на всяка една община, на всеки един град, хората тук, да живеят нормално, да се радват на добри условия на живот, да отглеждат и възпитават децата си спокойно и да имат перспектива пред себе си. Вярвам, че можем да го постигнем, да спрем застоя в държавата и да продължим напред“, каза още кандидатът на ГЕРБ за народен представител.

banner

Каназирева изтъкна, че днес живеем в трудно време, изправени сме пред редица изпитания в здравен, социален, политически и икономически план. Тя подчерта, че сме изправени пред трудни избори и отговорни решения. Затова е много важно всички заедно да направим правилната крачка напред, за да върнем нормалността в живота си.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK