• вт. ное. 30th, 2021

Доц. Татяна Буруджиева: Кирил Петков е лош пример, ако влезе като решаващ фактор в политиката ни

Byking-of-net.com

ное. 1, 2021

”Президентът Радев има много сериозна подкрепа. Аз си мисля, че той е стигнал своя максимум. Само че проф. Герджиков не е стигнал максимума си, тук е голяма завръзка. Ясно е, че е много важно за Радев да спечели на първи тур. Но ако той загуби първи тур, тогава ситуацията става съвсем различна. От моя гледна точка рискът е много голям”, коментира политологът Татяна Буруджиева.

Тя добави още, че надеждата и за кабинет всеки ден намалява: „Беше ясно, че червените линии пречат за това. Говоренето за надпартийния интерес е важното. Управлението на сериозни кризи ни е важно в момента. Аз виждам запазване на червени линии. Виждам изказвания, които продължават да нагнетяват“, поясни още политологът в „България сутрин“ по България Он Еър.

„Правилата определят дали нещо е правилно. Конституцията е определила по какъв начин процедурите да определят кое е правилно и кое не е правилно по най-важните теми за държавата. Тези теми, които са свързани с нейните устои. Затова пренебрегването ѝ е в най-голяма степен работа срещу националната сигурност. За мен темата е много важна. Много е опасно всякакво дебатиране около това доколко аз трябва да спазвам Конституцията“, посочи доц. Буруджиева.

„Правилата определят дали нещо е правилно. Конституцията е определила по какъв начин процедурите да определят кое е правилно и кое не е правилно по най-важните теми за държавата. Тези теми, които са свързани с нейните устои. Затова пренебрегването ѝ е в най-голяма степен работа срещу националната сигурност. За мен темата е много важна. Много е опасно всякакво дебатиране около това доколко аз трябва да спазвам Конституцията“, посочи Буруджиева.

Според доц. Татяна Буруджиева, партията на Кирил Петков е постигнала тавана си. „Този, който разбира от публично поведение, би трябвало да знае, че това е лош пример, ако такъв човек, водещ партия, успее и влезе като решаващ фактор в политическата ни система.

banner

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box
One thought on “Доц. Татяна Буруджиева: Кирил Петков е лош пример, ако влезе като решаващ фактор в политиката ни”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK