• сб. ное. 27th, 2021

Живка Пасева : Изкараха човека,който милее повече за народа, че е по-голям престъпник от истинския крадец,дето не му стигнаха банките,чекмеджетата та и в чужбина крие окраденото

Byking-of-net.com

окт. 31, 2021
След решението на КС , симпатизантите на Кирил Петков меко казано се разгневиха.

Живка Пасева :Изкараха човека,който милее повече за народа е по голям престъпник от истинския крадец,дето не му стигнаха банките,чекмеджетата та и в чужбина крие окраденото

Бойчо НиколовБреей тая Прокуратура, била много пъргава бе ! За Тулупа и шкафчетата още мълчи! За съдията от Софийски градски съд Алексей Трифонов мълчи!И за доста престъпления мълчи!

Darina IlievaА кога прокуратурата ще разследва Борисов, Цацаров, Пеевски, Домусчиеви и себеподобните им?!?!! 🤔🥺😲😟😧Тази наша прокуратура е много „активна“ в някои случаи (в разследването на тези които се борят срещу мафията), но пък и много „пасивна“, та дори и заспала в разследване на мутрите ни 🤔🥺😲😧!?!!!!

Neli Georgieva ZaxanovaПърво да разследват Борисов и сие и тогава Петков!!!

Надежда Методиева Нито е крал нито е обивал нито е лъгал това че иска да промени България хората го харесват толкова много и ако сложат друг по симпатии значи политиката е много жестока пък момчето сие честно колко постижения направи за късо време дано се замислят съдилището.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK