• ср. дек. 1st, 2021

Д-р Ненков: Радев не е знаел за двойното гражданство на Кирил Петков, но юристите му знаели ли са

Byking-of-net.com

окт. 31, 2021

 Тези, които са против ваксинация, зелен сертификат, лекари никой не дава решения от страна на антиваксърите. Идеален е вариантът със служебно правителство да въведе задължителна ваксинация в страната. Това заяви бившият здравен министър Мирослав Ненков пред Нова телевизия.

Ваксината е достатъчно сигурна, няма страшно от нея. Може да бъде въведена задължителна ваксинация, но това е служебно правителство на президента Румен Радев. Той казва, че не е знаел за двойното гражданство на Кирил Петков, но юристите му знаели ли са?, запита Ненков.

Мирослав Ненков настоя за честно говорене за ваксините.

По думите му ваксината се доказа, че тя е сигурна и няма странични ефекти. Идеята на ваксинирането, скъпи зрители, е не да ви предпази от заразяване или да ви спаси от коронавируса, а да ви помогне да предпазите вашите родители и да изкарате вируса много по-леко, обърна се Ненков към обществото.

Мирослав Ненков недоумява как може да има хора, които вярват, че ваксините чипират. Той се ядоса на хората още как вярват от глупост на глупост за ваксините – били дифузни.

banner

Според него тези, които цитират Великобритания и Израел, там много по-малко хора се разболяват и по-малко умират, за разлика от нас. Политиците у нас загърбват интересите на обществото заради гласовете и заради пиара си. Има много политика в овладяването на кризата с коронавируса, категоричен бе Ненков.

Той определи още като търговска война тормозирането на ваксините на „АстраЗенека“.

Бившият здравен министър посочи, че мъдрите действия на сегашния здравен министър е, че сигнализира прокуратурата за дума на бившия премиер Бойко Борисов.

„Аз имам способности, виждам бъдещето и няма да стане нищо. Прокуратурата няма да направи нищо“, отсече Мирослав Ненков.

Той допълни, че отношението към нашето общество не е добро, но хората не са глупави. Според него, ако властта въвежда правилно, не бива да казва, че не са задължителни ваксини, при положение, че има зелен сертификат.

Спор няма – въвеждането на зеления сертификат в абсолютно милиционерско изпълнение от днес за утре, изтъкна Мирослав Ненков. Той призова медиите да отразят в какво състояние се намират лекарите и какво е отношението спрямо тях.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK