• нд. ное. 28th, 2021

Борисов: Лъжите на Рашков и Радев за ГЕРБ бяха опровергани една по една и вече никой не им вярва

Byking-of-net.com

окт. 31, 2021

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с обиколката си в Благоевградско. След като се срещна с хората от Хаджидимово и лекарите от болницата в Разлог, той се спря да разговаря с жителите на село Баня.

Кметът на селото Магда Първанова сподели, че това е най-китното село и то е такова благодарение на помощта, оказана от правителството на ГЕРБ.

Коригирана е цялата река, детската градина е ремонтирана също със средства на ГЕРБ.

„Може да ни викате само „Браво“, пошегува се той.

Лидерът на ГЕРБ сподели, че е минал на идване през цялото село и е впечатлен от поддържаните улици и домове.

Хората го наобиколиха с молби за снимки и автографи.

Жена от селото му заяви: „Господин Борисов, искам да те видя на живо какво представляваш. Радвам се, че те виждам, много се радвам!“.

Той се пошегува, че покрай Бойко Рашков си е намразил името.

„Лъжите на Бойко Рашков и Румен Радев за ГЕРБ бяха опровергани една по една и вече никой не им вярва. Усещат, че си отиват, затова се озлобяват все повече! Няма да се плашите!“, заяви ?f,rifl.

„Питайте ги, какво стана за 7 месеца, че се вдигна така цената на дървения материал? Питайте ги откъде се вдигна петорно цената на тока. Кое поскъпна, та се вдигна така цената – на хляба, на олиото, на храните, на дървата. Ще ми продават дърва на 110 лева! За 7 месеца животът колко поскъпна, какво се случи, за да разсъждаваме на глас? Повече пари ли дават на общините, за улици, за мостове, за корекции?“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Той заяви, че цените на тока и газа са били „изпуснати“ още юни месец – тогава е трябвало да се сложи таван.

„Само за едно е прав Кацаров – локдаун е безсмислен. Само Господ или Аллах може да ни помогне сега. И локдаун да сложат, пак няма да ни помогнат“, заяви още Бойко Борисов.

Той заяви, че зелените сертификати убиват и целия бизнес, и туризма: „Хората отиват и се ваксинират и те ги лъжат, че сертификатът помага. А ваксинирането трябва да е ударно“.

„Как учителите ще тестват по 200 деца всеки ден? Колко време ще отнеме това? Кога ще учат? Ами ако има заразени? На такива въпроси отговаряхме предварително, когато имаше НОЩ. Сега настана хаос“, заяви още Борисов.

В края на срещата с хората от село Баня той бе категоричен: „ГЕРБ застава твърдо зад кандидатурата на професор Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева!“

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK