• нд. ное. 28th, 2021

Христо Проданов, БСП: Гласът сме на българите, които искат справедлива, социална и стабилна държава

Byking-of-net.com

окт. 30, 2021

izbori_2021_v21_1 (1)

„За мен е изключителна чест и отговорност да съм част от тази листа, сплав между младост, опит и висок професионализъм.“

Това сподели водачът на листата на „БСП за България“ в 23 МИР – София Христо Проданов по време на среща с кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова в София.

По думите му от година и поливна България се намира в дълбока политическа криза. „Новите политически инженери и идеолози ни бутат и ни насаждат, че нямало ляво и дясно. В момента разделението е на умните и красивите, на младите срещу старите, на статуквото срещу промяната, на почтени и непочтени като някои непочтени ще издават лиценза на почтените“, обясни той.
Проданов коментира, че политическият диалог и дебат е принизен до долнопробно шоу. По думите му обществото е разделено, половината граждани не гласуват, не вярват в никой, другата половина се лута, търсейки поредния спасител: „Гласувайки за поредния политически шарлатанин разделят обществото на ваксинирани срещу неваксинирани, лекари срещу учители, работници срещу работодатели. В тази обстановка на разкъсана обществена тъкан, на фона на постоянно покачващите се цени, на социалната, енергийната и здравна криза след 2 седмици ще трябва да се състави мнозинство в парламента и правителство, което да извади България от всички тези кризи“, заяви той
По думите му тази отговорност се пада на всички партии, които се заявяват срещу статуквото, срещу което БСП се бори, и което 12 г. управлява България.
„В 45-то и 46-то Народно събрание ние, от БСП, показахме и доказахме, че сме партията, която може и знае как, че сме гласът на разума, на българите, които желаят да живеят в справедлива, социална и стабилна държава“, допълни Проданов.
Христо Проданов бе категоричен, че БСП осъзнава отговорността си пред народа и Родината: „Решени сме, можем и знаем как да променим и измъкнем България от блатото, в което се намира“, каза още той и призова хората да гласуват с номер 33 на 14 ноември.

Източник: http://epicenter.bg//

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK