• чт. дек. 9th, 2021

Стоян Мирчев: БСП се бори за интересите на българските граждани

Byking-of-net.com

окт. 30, 2021

izbori_2021_v21_1 (1)

„Хората са изморени не само от изборите, а и от всички проблеми, които има в държавата ни. В миналия парламент влязоха много нови партии, които не успяха да разберат, че в българското Народно събрание трябва да има диалог, за да се решат проблемите на хората. Докато се говореше за политики диалогът вървеше, но когато започна да се говори за постове, нещата свършиха дотам.“

Това заяви водачът на листата на „БСП за България“ в Перник Стоян Мирчев в ефира на БНТ.

По думите му големият проблем се крие в последните 12 години: „12 години, в които Бойко Борисов разделяше обществото ни по всякакви признаци и след тези 12 години разделение това е реалността, която имаме“, коментира той.
„Ние 4 години бяхме твърда опозиция и показахме, че сме искрени и че се борим за интересите на българските граждани. За нас най-важното в момента е решаването на проблемите, които са пред обществото ни. В нашия План за първите 100 дни сме дали различни политики и различни решения.“ Той даде за пример предложенията на левицата за поемане на първите 200 киловатчаса електроенергия на енергийно слаби семейства, както и намаляване на ДДС на енергоносителите.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK