• чт. дек. 9th, 2021

Проф. Асен Балтов: Стойчо Кацаров е лъжец! Той позори България пред европейската общност

Byking-of-net.com

окт. 30, 2021

Стойчо Кацаров е лъжец! Той позори България пред европейската общност и нагло лъже посланиците на страните от ЕС у нас“, написа във Фейсбук проф. Балтов, предаде Днес.бг.

Той цитира и прессъобщение от здравното министерство, в което се казва следното: „За разлика от предишните COVID вълни, този път ние проведохме предварителна подготовка“, заявил той пред дипломатите на среща в резиденция Бояна”.

“Или Кацаров подценява мисиите на европейските страни в България или е загубил всякаква представа за реалността. Със сигурност посолствата в София следят.

“Вместо да признае, че докара здравната ни система до колапс, докато европейските страни вече се връщат към нормалния си ритъм на живот, Стойчо Кацаров обяснява причините за ниската ваксинация у нас „с особености на историята, културата, тоталитарното минало, религията, които са формирали народопсихологията ни“

Били сме се превърнали в модел на корумпирана държава, което водело до деморализация и затова „много лесно проникват сред населението мистични теории, че ще чипират хората, че тези ваксини ще се използват за нещо друго, а не за превенция“.

banner

Кой е Стойчо Кацаров, че да си позволява да представя народа ни по този начин пред ЕС? Чува ли неговият началник Румен Радев какви ги говори?!”, попита бившият директор на „Пирогов“.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK