• вт. дек. 7th, 2021

Проф. Балтов към лекарите: Гневът и недоволството ви са справедливи, направихте всичко възможно

Byking-of-net.com

окт. 19, 2021

Гневът и недоволството ви са справедливи, защото с очите си видях как направихте всичко възможно да избегнете случващото се днес. Това заяви бившият директор на УМБАЛС „Пирогов“ и кандидат-депутат от ГЕРБ-СДС проф. Асен Балтов по повод днешния празник на лекарите. Той посочи, че разбира трудностите, които съпътстват медиците.

Работихте извънредно, създавахте организация за ваксинация в първия възможен момент, отправяхте молби и послания. Заслужавате подкрепа! Заслужавате по-модерна материална база и справедливо възнаграждение за вашия труд. Заслужавате, защото въпреки трудностите, зная , че българските лекари няма да се откажат!, написа във фейсбук Балтов.

„Нека небесният закрилник на нашия народ Св. Йоан Рилски – Чудотворец закриля земните си ангели – българските лекари, които ще посрещнат и този професионален празник в претъпкани Covid-19 отделения. Уважаеми колеги, горд съм, че съм част от вашите редици! И въпреки че ми отнеха правото да се включа в борбата с уменията си, сърцето и мислите ми са с вас“, заяви още той.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK