• вт. окт. 26th, 2021

Топ на най-добрите дамски парфюми

Byking-of-net.com

сеп. 5, 2021

Най-секси парфюм за жени:

Човешкото обоняние е много по-силно, отколкото мнозина предполагат. Последните изследвания в тази област показват, че мъжете и жените се идентифицират помежду си по миризма. И ако дамата иска да подчертае своята енергия, съблазнителна женственост, да направи намек за контакт, тогава трябва да използва най-секси дамски парфюми за жени.

Какво сочи рейтингът за дамски парфюми

Парфюмеристите създават ароматни тоалети, предназначени да подчертаят страстта, без откровена вулгарност.

В огромната гама от марки и продукти има тоалетна вода за ежедневна употреба, както и парфюми за специални дни или срещи. За да се съсредоточите, върху чувствеността, трябва да приложите аромат, който отвежда. Такъв трябва да е като ароматен транс и да запечатва в съзнанието образа на изискана любов.

Съществуват няколко критерия, на които даден състав в парфюм отговаря. Те са:

Постоянство

Трябва да вълнува въображението до самия край на срещата, а не внезапно да изчезне.

Ненатрапчивост

Парфюмът трябва да е деликатно примамлив. Той трябва да предизвика състояние на наслада, а не раздразнение.

Предпочитания към избрания

Формулата на парфюма трябва да създава следа, която дълго да следва жената. Тази следа, трябва да привлича вниманието на противоположния пол. Също си струва да се спомене, че в бъдеще ще е като фрагмент от живота.

Съблазнителни аромати – най-секси дамски парфюми

Ако мъжът е привлечен от една жена, тогава всичко в нея, от изображението до миризмата, се възприема като част от характера й. Трябва да се отнасяте към парфюмерията като към философия. Едва тогава тя ще се отвори и ще ви позволи да завладеете този свят. Съблазнителните акценти са опияняващи и завладяващи. Разбира се, няма нито един секси парфюм, но има такива, които подлудяват.

Компоненти и нотки на желанието:

Мускус – в него няма ясно изразен звук, който се отразява, върху подсъзнанието на силния пол. Ето, защо парфюмеристите, смело го използват, за да направят своето творение примамливо и привлекателно;

Ванилия – на ниво съзнание се възприема като нещо уютно, топло и съответно силно привлича вниманието;

Амбра – този компонент е великолепен и действа, предизвиква желание и подтиква към подвизи.

Шипка – това е една от най-необичайните и интересни категории в парфюмерията. Там, където присъстват шипровите акорди, винаги следва силна реакция. Това е така, защото те съдържат молекули, които са структурно подобни на тестостероновите частици. Такива имат сложен характер, но винаги водят желания успех.

Цветни нотки

На въпроса, кои аромати дамските парфюми са най-секси, мъжете, особено тези, които разбират от парфюмерията, ще отговорят парфюмите с цветя. От древни времена хората са използвали подправки, игли, билки за производството на тоалетна вода. Дори се смята, че без последното парфюмерийната индустрия не би получила толкова успешно развитие.

В творенията на парфюмерията доминират роза, виолетка, карамфил или комбинация от едно от тези цветя с мускус. Те са в състояние да създадат празнично настроение, предизвиквайки приятните моменти в спомени.

Свежест

Свежестта е особено популярна, през топлите месеци. Те са като лек вятър, който обгръща с едва забележим воал и внася специално настроение в знойния ден. Специалният им шик е в лекотата на тези аромати. Тя, поражда усещането за нещо ново. Тази свежест в дамските парфюми е деликатна, интимна и нежна. Подходяща е да се прилагат, върху мокри зони на тялото или след душ.

Прахообразен

Този тип парфюми предават аромат на лукс и просперитет. Те подчертават аурата. Създават комфорт, топлина, мекота и чувственост. Те са свързани със свръх умения, които превръщат целия шедьовър на парфюма във вулгарност и авантюра.

Топ вълнуващи дамски парфюми

„Единственото нещо, което нося през нощта е капка Chanel No. 5 „, казва най-известната блондинка Мерилин Монро.

И тя е права, защото има малко атрактивни аромати. Ето защо, върхът на най-добрите секси женски парфюми, по рейтинг се актуализира от година на година. Някои са легендарни, други са съвсем нови, но имат едно общо нещо: незабравими са.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *