• пн. окт. 18th, 2021

Мъжки парфюми според ситуацията – какъв парфюм да изберете

Byking-of-net.com

сеп. 5, 2021

Повечето мъже не са много добре запознати с парфюмерията. Те се губят в изобилието от свежи, дървесни, кожени и ориенталски композиции, оставяйки избора на аромат на свой приятел, сестра или, в краен случай, продавача в магазина. С тази статия ще се опитаме да коригираме такова депресиращо състояние на нещата.

Правила за избор на мъжка парфюмерия

За разлика от жените, които имат в арсенала си поне два до пет парфюма, мъжете предпочитат да използват един аромат. И когато свърши, тогава, без да се замислят два пъти, купуват абсолютно еднакви или подобни. Нашият съвет е да не се стопирате на една и съща опция. Опитайте се да надминете полезрението си на хоризонта.

Всяка година се създават огромен брой нови парфюми. Винаги може да изберете аромат, според всяко свое настроение или ситуация. Изборът на парфюм е много вълнуващо преживяване. Достатъчно е да следвате няколко прости правила, които с удоволствие ще споделим сега с вас:

Парфюм за работа

Мъжът прекарва по-голямата част от деня на работа. Ето, защо миризмата на одеколон или тоалетна вода не трябва да дразни околните. По-добре е да носите ненатрапчиви, заглушени и чисти аромати с цитрусови, билкови, озонови, леки дървесни нотки. Те са отличен избор за в офиса. Правилно подбраният парфюм ще помогне да се концентрирате, върху текущите дела, успешно да преговаряте и да оставите положително впечатление у партньорите, не само за себе си, но и за компанията.

Парфюм за вечерта

Ароматите за вечерни излизания се различават от всекидневните по наситеност, плътни ударни и ярки нотки, дълбоко и продължително излъчване. Такива парфюми имат сложни композиции. Такива са с ориенталско-дървесни, тютюнево-цветни, кожени нотки и подправки. За вечерта марковата парфюмерия е отличен вариант.

Парфюм за среща

Отивайки на първа среща, мъжът също изпитва известно вълнение, както жената. Той иска да се появи в целия си блясък, пред отсрещната страна. Тогава, най-добрият завършек на всеки външен вид ще е парфюмът. Следователно миризмата на мъжки парфюм трябва да привлича жената, може би дори да изненада, но не и да шокира. За романтична среща е по-добре мъжът да избере парфюми като дървесно-пикантната парфюмна вода Dolce & Gabbana The One for Men , сладникавият аромат на кожа Byredo Black Saffron или леката цитрусова Prada Infusion de Mandarine.

Парфюм за спорт

Днес парфюмерията ни предлага голям избор от аромати за спорт. По време на тренировка, горещата кожа може да превърне всеки, дори и най-скъпият и изтънчен парфюм, в умопомрачително „не ясно какво“. Тези аромати се прилагат най-добре, върху чиста кожа след душ, когато тренировката е приключила. За спорт са подходящи свежи, ободряващи композиции с прохладни, морски или озонови нотки.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *