• вт. окт. 26th, 2021

Как да изберем мъжки часовници, според останалите дрехи и аксесоари

Byking-of-net.com

сеп. 5, 2021

Ръчните мъжки часовници подчертават силните страни на своя собственик. Те декларират неговата визия за живота, приоритети, хобита и планове за бъдещето.

„Времето е пари“

Това е дълбока, проста и позната фраза, която отдавна е занимавала умовете на хората. През 18 век Бенджамин Франклин размишлява над това, като пише в своя „Съвет за млад търговец“ – „времето е пари“. Много преди него философът Теофраст, който е живял в древна Гърция, преди нашата ера, формулира тази идея по различен начин: „времето е много скъпа загуба“.

Ако сега и на вас се налага да избирате измежду стотици и хиляди мъжки часовници, ето, какво е добре да знаете:

Часовникът, както и облеклото е не по-малко характерен за нашия образ. Той не остава по нищо, по-назад от тоалет или други аксесоари – колан, очила, чанта. Ето защо към избора на модел часовник, трябва да се подхожда задълбочено.

Съответствие със стила

Много важно правило при избора на часовник е той да е съчетан със стила на облеклото. Например, ако обичате да носите класически елегантни дрехи и костюми, тогава стилните и спретнати модели, които подчертават вашата същност и изящество, ще са най-добрият избор.

За тези, които предпочитат спортен стил на облекло, часовниците с оригинален дизайн, върху кожена или гумена каишка са по-подходящи. Те ще визират над, комфорта и удобството, пред лукса и високата цена. И, не забравяте за стилния външен вид. Ако искате да шокирате публиката, приковавайки погледите на всички, то спрете се на модел мъжки часовник с необичаен хронограф. Така ще се фокусирате, върху индивидуалността и желанието да сте различни от всички останали. Ярките цветове, оригиналните форми и необичайните материали, използвани при производството на часовници, ще ви накарат да се чувствате независими и свободни.

Часовникът и стилът на дрехата – малка тайна за ослепителен успех!

Независимо какъв стил предпочитате, много е важно да поддържате хармонията на изображението. Тук на помощ идва часовникът. Когато избирате модел за конкретно облекло, трябва да обърнете внимание на материята и стила на костюма.

Формата и цветът на часовника са грандиозно допълнение към тоалета

Ако предпочитате официални бизнес костюми или тоалети с геометрични форми (ясни прави и прави линии, правоъгълни джобове), часовникът също трябва да е избран в този стил. Моделите с класическа, квадратна или правоъгълна форма са най-подходящи за такива дрехи.

Часовници и аксесоари – придържайте се към същия стил

Изборът на подходящия часовник за костюм, вече е голяма работа. Тук, обаче може да се окаже много трудно да се постигне единството на изображение. Такова трябва да се съчетае с очила, чанта или колан. За да не изглеждате смешно и нелепо, трябва да се придържате към един стил. По този начин, изображението трябва да е хармонично и пълно. За да направите това, може да изберете аксесоари от подобни материали и часовници, за да ги съчетаете, например, изберете хронограф с лъскава каишка и т.н. Това ще ви помогне да изглеждате страхотно във всякакъв вид.

Искате ли универсален мъжки часовник, който отговаря на всякакви дрехи

Ако не искате да отделяте много време за избор на стилен часовник за всяка дреха или костюм, може да купите универсален модел. Такъв, успешно ще подчертае всеки ваш външен вид. На пазара могат да се намерят много оригинални часовници, елегантни мъжки часовници, швейцарските модели, които са вечна класика. Има и необикновени луксозни, маркови часовници за мъже и т.н. Всичко това ще издигне собственика им до ранг на звезда за всяко събитие. Така, правилно избраният часовник ще подчертае не само изтънчения вкус, но и специалния статус у мъжа.

Facebook Comments Box

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *